24410 42363 26345   24410 71636

  • Ανάπτυξη Συνεργατισμού

    Σχέδιο Διατοπικής Συνεργασίας "Ανάπτυξη Συνεργατισμού" ΥΜ 19.3 ΠΑΑ 2014-2020
  • ΚΥπΕΑ

    Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών Δήμου Καρδίτσας (ΚΥπΕΑ)
  • CLLD/LEADER

    Στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων CLLD/LEADER της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
  • «Καρδίτσα, η ΕΣΤΙΑ μας! 2017-2022»

    Το λεύκωμα «Καρδίτσα, η ΕΣΤΙΑ μας! 2017-2022» είναι μια σύνοψη των δράσεων, γεγονότων και εμπειριών που καταγράφηκαν από την ομάδα έργου της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. κατά την περίοδο υλοποίησης του προγράμματος ‘’ESTIA 2022: Στεγαστικό Πρόγραμμα στο Δήμο Καρδίτσας για αιτούντες διεθνή προστασία’’ του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.
    Διαβάστε ...
  • 3 Χρόνια YES!

  • «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους»

    «Πρωτοβουλία Επανένταξης Αστέγων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας - ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Ε.Κ.» (κωδ. ΣΕ-8) στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους»
  • Πρόγραμμα Στεγαστικής Συνδρομής «ΚΑΛΥΨΗ»

    Στόχος του Προγράμματος είναι η αξιοποίηση ιδιωτικών κατοικιών για τη στέγαση ευάλωτων νέων ηλικίας είκοσι πέντε (25) έως τριάντα εννέα (39) ετών δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.
  • 2ISECAP

    « 2ISECAP » Θεσμικά Ολοκληρωμένα Σχέδια Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα | «2ISECAP» Institutionalized Integrated Sustainable Energy and Climate Action Plans
  • OBCD

    «OBCD» - Δημιουργία Τριγώνων Γνώσης για την υποστήριξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας | «OBCD» - Open Business for Community Development
  • SENEXIA

    Προώθηση της απασχόλησης και της αυτοαπασχόλησης των ατόμων ηλικίας άνω των 50 | Promoting seniors' employment and self-employment
  • SEED

    Tο έργο SEED – Social innovation EcosystEm Development χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στοχεύει στη δημιουργία ενός κέντρου ανάπτυξης ικανοτήτων για την Κοινωνική Καινοτομία στην Ελλάδα
  • 30 χρόνια LEADER

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής παιδιών στο 9ο Δημοτικό & 9ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας, μέσω του προγράμματος LEADER της ΑΝ.ΚΑ

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας «Διεύρυνση δυνατοτήτων ένταξης στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον παιδιών και νέων με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο» του Υπομέτρου 19.3 του προγράμματος LEADER 2014-2020, και έπειτα από την εποικοδομητική συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, η Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ οργάνωσε εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής παιδιών σε σχολικές μονάδες της πόλης.
Η δράση ξεκίνησε μετά από πρωτοβουλία της Προϊσταμένης του 9ου Νηπιαγωγείου και σε συνεργασία με το Δ/ντή του 9ου Δημοτικού Καρδίτσας. Την εκπαίδευση των παιδιών που προέρχονται από τις τάξεις νηπίων, Α’ και Β’ Δημοτικού έχει αναλάβει η κα Αγγελική Μπολτσή, εκπαιδεύτρια ρομποτικής και νέων τεχνολογιών.
Στόχος της δράσης είναι η συμπερίληψη των παιδιών Ρομά, προωθώντας τη διαπολιτισμικότητα και την κοινωνική ένταξη.
Η συντονίστρια του σχεδίου, Στέλλα Καραμαγκιόλα, μαζί με την ομάδα LEADER της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε., εργάζεται υπό την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή, Ευάγγελου Σακελλαρίου, για την επιτυχή υλοποίηση του έργου. Το σχέδιο συνεργασίας υλοποιείται μαζί με την Αναπτυξιακή Ολυμπίας (συντονίστρια) και την Αιτωλική Αναπτυξιακή και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος (ΠΑΑ) 2014-2020 του ΥπΑΑΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση
Στην έναρξη της εκπαιδευτικής δράσης συμμετείχαν, πέρα από τα στελέχη της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε., ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Γκόλτσος, ο Δ/ντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κωνσταντίνος Χαλανούλης και η Προϊσταμένη του 9ου Νηπιαγωγείου Ιωάννα Στουρνάρα.
Το διατοπικό σχέδιο περιλαμβάνει επίσης την υλοποίηση εργαστηρίου / workshop “Κομμωτική για γυναίκες Ρομά” σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας - Παράρτημα Ρομά Σοφάδων και σκοπό την καλλιέργεια της εξωστρέφειας των ωφελούμενων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνθήκες εργασιακής τους ένταξης.
Το επόμενο διάστημα θα εκκινήσουν άλλες δύο εκπαιδευτικές δράσεις σε ισάριθμες σχολικές μονάδες της περιοχής.

Χρήσιμο υλικό εκδήλωσης Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας "Ανάπτυξη Συνεργατισμού" στο πλαίσιο του LEADER

Εισηγήσεις και φωτογραφίες της εναρκτήριας συνάντησης του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας "Ανάπτυξη Συνεργατισμού" στο πλαίσιο του LEADER, Μέτρο 19, Υπομέτρο 19.3 του ΠΑΑ 2014-2020, που οργάνωσε η Αναπτυξιακή Καρδίτσας στις 18-19/10/2024 στην Καρδίτσα με τη συμμετοχή 10 Ομάδων Τοπικής Δράσης, οι οποίες εκπροσωπούν 11 αγροτικές περιοχές της χώρας.
Στο σύνθημα "Χτίζουμε συνεργασίες. Ενισχύουμε την τοπική Οικονομία και Κοινωνία" συμπυκνώνεται ο κεντρικός στόχος της διατοπικής συνεργασίας που είναι η εκπαίδευση στελεχών των ΟΤΔ σε εργαλεία και μεθοδολογίες υποστήριξης "Οικοσυστημάτων" και η ενδυνάμωση της αλληλεπίδρασης, συνεργασίας και δικτύωσης μεταξύ των συνεργατικών, συλλογικών φορέων - μελών τους.

Οι εισηγήσεις που αναπτύχθηκαν την 1η μέρα αφορούσαν τα παρακάτω θέματα:
1. «Συνεργατισμός και κοινωνική επιχειρηματικότητα-Ευκαιρίες μέσα από το πρόγραμμα seed2scale» Κοντονάσιου Ελένη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας, Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας. Δείτε εδώ.
2. «Προστιθέμενη αξία LEADER -Ανάπτυξη Συνεργασιών» Κοβάνης Ιωάννης, Προϊστάμενος Μονάδας Τοπικής Ανάπτυξης Ε.Υ.Ε. ΠΑΑ-Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών ΥΠΑΑΤ. Δείτε εδώ.
3. «Μεθοδολογία υλοποίησης διατοπικής συνεργασίας ΟΤΔ LEADER για την ανάπτυξη συνεργατισμού» Ντανοβασίλης Παναγιώτης, Συντονιστής ΟΤΔ LEADER AN.KA. A.E. Δείτε εδώ.
4. «Η ανάπτυξη του Οικοσυστήματος Κοινωνικής Καινοτομίας και Συνεργατισμού. Μελέτη περίπτωσης» Μπέλλης Βασίλειος, πρώην Γενικός Δ/ντής ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. Δείτε εδώ.

Η δεύτερη μέρα με τη μορφή Εκπαιδευτικού-επιμορφωτικού εργαστηρίου αφορούσε τα στελέχη των 10 ΟΤΔ/Εταίρων του Σχεδίου και περιλάμβανε τις εξής εισηγήσεις:
1. «Εργαλεία ανάλυσης και συνεργασίας για τοπικά οικοσυστήματα» Κονδυλίδου Μαριάννα, Υποψήφια Δρ. Τμ. Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Παν/μιο Πελοποννήσου, LDK Socioeconomic Development Consultants. Δείτε εδώ.
2. «Κοινωνική χρηματοδότηση: Πηγές και χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση της κοινωνικής καινοτομίας & επιχειρηματικότητας» Τουρναβίτης Παναγιώτης, Δ/νων Σύμβουλος Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Δείτε εδώ.
3. «Κοινωνική καινοτομία και κοινωνική οικονομία: Παρούσα κατάσταση, προκλήσεις και προοπτικές σε τοπικό/περιφερειακό επίπεδο» Αλεξόπουλος Γεώργιος, Ερευνητής Τμ. Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών. Δείτε εδώ.
4. «Ανοιχτές επιχειρήσεις για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Η περίπτωση του έργου OBCD – Open Business for Community Development» Σωτηροπούλου Αικατερίνη, Δρ. Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Ερευνήτρια Παν/μιο Πατρών. Δείτε εδώ.
5. «Ο ρόλος της έρευνας δράσης και της εκπαίδευσης στην καλλιέργεια του συνεργατισμού» Γριτζάς Γεώργιος, Αν. Καθηγητής Τμ. Μηχανικών Χωροταξίας & Ανάπτυξης, ΑΠΘ - Δ/ντής Μεταπτυχιακού "Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία" ΕΑΠ. Δείτε εδώ.
6. «Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα: Ένα αναδυόμενο οικοσύστημα καινοτομίας και συνεργασίας» Νικολάου Κωνσταντίνος, τ. Επισκέπτης Καθηγητής Οικολογίας και ΚΑΛΟ στο ΑΠΘ, Πρόεδρος Λαϊκού Παν/μίου ΚΑΛΟ "UnivSSE Coop". Δείτε εδώ.
7. «Impact Hub Athens: Ένα παράδειγμα επιχειρηματικότητας και κοινωνικής καινοτομίας» Λάμπρου Έλενα, Impact Hub Athens. Δείτε εδώ.

Προτάσεις και Σκέψεις από το Argithea Lab: Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τοπική Ανάπτυξη - Συνέργεια με το LEADER της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2024, στην Καρδίτσα, η εκδήλωση "Argithea Lab: Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τοπική Ανάπτυξη", διοργανωμένη από το Δήμο Αργιθέας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Στεργίου. Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής αναβάθμισης και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας μέσω της χρήσης σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων.
Ως Αναπτυξιακή εταιρία που διαχειρίζεται το πρόγραμμα LEADER 2023-2027, επιθυμούμε να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια με συγκεκριμένες προτάσεις και σκέψεις που απευθύνονται κυρίως στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε ιδιώτες, φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες, αλλά και σε συνεργατικά σχήματα της περιοχής μας.
Η συγκυρία είναι ευνοϊκή καθώς συνδυάζεται η στρατηγική ψηφιακής μετάβασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη δυνατότητα αξιοποίησης σημαντικού ύψους πόρων, ειδικά μετά τη δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Τσιάρα Κώστα για κατανομή υπερδέσμευσης σε κάθε εγκρινόμενη πρόταση του νέου LEADER, ιδιωτική ή δημόσια, της Π.Ε. Καρδίτσας αλλά και ολόκληρης τη Θεσσαλίας.


Προτάσεις και Τομείς Παρέμβασης του Προγράμματος LEADER 2023-2027
Οι υποπαρεμβάσεις του τοπικού προγράμματος LEADER 2023-2027 της Αναπτυξιακής Καρδίτσας μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τοπική ανάπτυξη του ορεινού Δήμου Αργιθέας, καθώς και των υπόλοιπων Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας.
Η αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων μπορεί να ενισχύσει την παραμονή νέων ανθρώπων στην περιοχή, να δημιουργήσει συνθήκες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, να αναστρέψει τη δημογραφική ερήμωση των ορεινών περιοχών και να προάγει μια πιο βιώσιμη, έξυπνη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη.
Συγκεκριμένες Υποπαρεμβάσεις και Τομείς Ενδιαφέροντος:
1. Προώθηση Ψηφιακών Υποδομών και Υπηρεσιών
«Ανάπτυξη και Βελτίωση Ψηφιακών Υποδομών σε Τοπική Κλίμακα»
Ενίσχυση ψηφιακής συνδεσιμότητας μέσω ευρυζωνικότητας και δικτύων υψηλής ταχύτητας, μέσω της υποπαρέμβασης 4.1.
«Δημιουργία Έξυπνων Χωριών»
Εφαρμογή τεχνολογιών IoT για τη διαχείριση πόρων, παρακολούθηση περιβαλλοντικών συνθηκών και βελτίωση της δημόσιας ασφάλειας, μέσω των υποπαρεμβάσεων 4.1, 7.2 και 7.3.
«Υποστήριξη Συνεργατικών Σχημάτων και Τοπικών Ομάδων»
Ανάπτυξη ψηφιακών πλατφορμών για διαχείριση τοπικών πόρων και δικτύωση μεταξύ μελών οικοσυστημάτων, μέσω των υποπαρεμβάσεων 7.1, 7.2 και 7.3.
«Υποστήριξη Συνεργατικών Χώρων Εργασίας»
Δημιουργία και λειτουργία συνεργατικών χώρων εργασίας μέσω ψηφιακών πλατφορμών, μέσω των υποπαρεμβάσεων 4.1, 7.2 και 7.3.
2. Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας
«Υποστήριξη Ψηφιακών Startups»
Χρηματοδότηση για νεοσύστατες επιχειρήσεις στον τομέα των ΤΠΕ με σκοπό την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών, μέσω της υποπαρέμβασης 1.6.
«Ψηφιακές Λύσεις για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»
Ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων για ενσωμάτωση ψηφιακών εργαλείων όπως CRM και λύσεις e-commerce, μέσω των υποπαρεμβάσεων 1.1 έως 1.7.
3. Εκπαίδευση και Επιμόρφωση σε Ψηφιακές Δεξιότητες
«Προγράμματα Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης»
Εκπαίδευση για βελτίωση ψηφιακών δεξιοτήτων σε αγροτικές διαδικασίες, τουρισμό, ψηφιακή εμπειρία και άλλους τομείς, αλλά και στον γενικό πληθυσμό μέσω των υποπαρεμβάσεων 2.1, 2.2 και 2.3.
«Δημιουργία Ψηφιακών Χώρων Εκμάθησης»
Δημιουργία χώρων εκμάθησης και πρόσβασης σε ψηφιακές τεχνολογίες, μέσω των υποπαρεμβάσεων 3.1 και 3.2.
4. Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής μέσω Εφαρμογής ΤΠΕ
«Ψηφιακή Φροντίδα και Ευημερία»
Εφαρμογή ψηφιακών λύσεων για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ευάλωτους κατοίκους, μέσω των υποπαρεμβάσεων 3.1 και 3.2.
«Έξυπνες Κοινότητες»
Χρήση ΤΠΕ για βελτίωση τοπικής δημόσιας διοίκησης και παροχή ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες, όπως πλατφόρμες συμμετοχικής δημοκρατίας και διαβούλευσης, εφαρμογές για κινητά που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων κ.α.
«Προώθηση Τουρισμού μέσω Ψηφιακών Μέσων»
Ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων για προώθηση του τουρισμού, μέσω της υποπαρέμβασης 4.2.
«Εφαρμογές Ανάδειξης και Προβολής Πολιτιστικών Στοιχείων»
Ανάπτυξη εφαρμογών εικονικής ξενάγησης και προβολής πολιτιστικών στοιχείων, μέσω της υποπαρέμβασης 5.2.
5. Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα και Ενεργειακή Απόδοση μέσω Ψηφιακής Διαχείρισης
«Ψηφιακή Διαχείριση Φυσικών Πόρων»
Ανάπτυξη συστημάτων για διαχείριση φυσικών πόρων με ψηφιακές τεχνολογίες, μέσω της υποπαρέμβασης 6.2.
«Έργα Ενεργειακής Απόδοσης»
Υποστήριξη έργων για βελτίωση ενεργειακής απόδοσης με ψηφιακές τεχνολογίες, μέσω της υποπαρέμβασης 6.2.
Οι παραπάνω προτάσεις είναι ενδεικτικές και δεν αποκλείουν τη χρηματοδοτική στήριξη άλλων καινοτόμων προτάσεων, που θα υποβληθούν ειδικά από νέους, γυναίκες, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι αποτελούν τους κατά προτεραιότητα δικαιούχους του προγράμματος. Με την ίδια προτεραιότητα θα αξιολογηθούν προτάσεις που θα αφορούν ορεινές περιοχές.
Συνολικά, το πρόγραμμα LEADER 2023-2027, με τη συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά και συμπληρωματικά προς άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τοπική ανάπτυξη.
Η συνδυαστική αξιοποίηση των πόρων και των ευκαιριών που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στην εκδήλωση Argithea Lab, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και ευημερία των τοπικών κοινοτήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ - Ομάδα Τοπικής Δράσης LEADER

Πραγματοποιήθηκε το 3ημερο εκπαιδευτικό εργαστήριο στα πλαίσια του διατοπικού σχεδίου «Ανάπτυξη Συνεργατισμού» στην Αθήνα 11-13/11/2024.

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας μαζί με το Impact Hub Athens, οργάνωσε 3ημερο για τα στελέχη των Αναπτυξιακών - ΟΤΔ στα πλαίσια του διατοπικού σχεδίου «Ανάπτυξη Συνεργατισμού» στην Αθήνα 11-13/11/2024.

Από την εταιρία συμμετείχε ο Γενικός Διευθυντής, Ευάγγελος Σακελλαρίου, ο Συντονιστής ΟΤΔ και τα στελέχη LEADER Παναγιώτης Ντανοβασίλης, Λαμπρινή Τριάντου, Παντελής Χαλιαμάλιας.

Το πρόγραμμα παρέχει γνώσεις και δεξιότητες σε τομείς όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός και τα εργαλεία ανάπτυξης τοπικών οικοσυστημάτων, οι μέθοδοι συμμετοχικού σχεδιασμού, η επιχειρηματική ενδυνάμωση, οι καλές πρακτικές, η δικτύωση και οι αναγκαίες δεξιότητες για πρωτοβουλίες στο χώρο του Συνεργατισμού, της Κοινωνικής Οικονομίας και Καινοτομίας.

Ευχαριστούμε τους φίλους και συνεργάτες Έλενα, Δημήτρη, Λήδα, Βιολέτα, Γιώργο και Σόφη του Impact Hub Athens και τους εκπαιδευτές Γιώργο Αλεξόπουλο, Μαριάννα Κονδυλίδου, Τίνα Ορφανίδου για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση του 3ημέρου.

Τη Λαμπρινή για το συντονισμό του όλου εγχειρήματος από την πλευρά της ΑΝ.ΚΑ.

Iδιαίτερα ευχαριστούμε τους 25 φίλους συναδέλφους από τις 9 Αναπτυξιακές που ήρθαν, συμμετείχαν ενεργά και δεσμεύτηκαν για χτίσιμο συνεργασιών στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, Δράμας, Πάρνωνα, Αχαΐας, Παρνασσού, Ροδόπης, Ηπείρου, Τρικάλων και Δωδεκανήσων.

Το Διατοπικό Σχέδιο χρηματοδοτείται από το ΠΑΑ 2014-2020 του ΥπΑΑΤ.

Πραγματοποιήθηκε το 3ημερο ολοκλήρωσης του διακρατικού έργου 2ISECAP με τεχνική συνάντηση και ημερίδα στην Αθήνα.

Το έργο εισήγαγε μια ολοκληρωμένη συμμετοχική διαδικασία στον σχεδιασμό δράσεων για την αειφόρο ενέργεια και την κλιματική αλλαγή για πόλεις που στοχεύουν στην κλιματική ουδετερότητα το 2050.


Από την εταιρία συμμετείχε ο Γεν. Δ/ντής Ευάγγελος Σακελλαρίου και η υπεύθυνη έργου Ρίτσα Αντωνίου, ενώ το Δήμο Καρδίτσας εκπροσώπησε ο συνεργάτης Ιωάννης Νάκας.
Ευχαριστούμε την συντονίστρια του έργου κ. Ιωάννα Γιαννούλη, την Δ/νων Σύμβουλο της BPM (επικεφαλή εταίρο) κ. Κάθυ Χρηστίδου και τους διακρατικούς εταίρους από Ιταλία, Ισπανία, Εσθονία, Σλοβενία, Ελβετία και Ολλανδία.

Επικοινωνία: 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

     

           

Αναπτυξιακή Καρδίτσας,
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

Μ. Αλεξάνδρου 34 (1ος και 2ος όροφος) 

+30 24410 42363 | anka@anka.gr

Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Social:          

 

  

   

        

 

Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και

Μειονεκτούντων Πολιτών Δήμου Καρδίτσας (ΚΥπΕΑ)

Δημοτική Αγορά (οδός Διάκου / κατ. Ι-5)

+30 24410-22800 anka@anka.gr

Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Social:           

 

Copyright © 2005 - 2021 ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε.                                                                                                      

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την καλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του. Εάν διαφωνείτε με αυτό, επιλέξτε απόρριψη.