Plato’s plate: Μήνας ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού
Η ΑΝΚΑ συμμετέχει με το στέλεχος του LEADER Niki Vasiloglou, στην έκθεση προϊόντων της Καρδιτσιώτικης γης και των παραγωγών της, ενισχύοντας τη γαστρονομική ταυτότητα της Καρδίτσας.
Το ΣΚ 10-11/05/2025 στο Open Farm Agora, Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών – Άγ. Ι. Ρέντης
Η γαστρονομία γίνεται πολιτισμός, εμπειρία και γιορτή!
Plato’s Plate: κάθε τόπος έχει το δικό του πιάτο — και κάθε πιάτο τη δική του ιστορία.
Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς: Kontozisis Wines Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros Aristoteles Farms Official Ελισσάβετ Τοπάλογλου, Thanos Karathanos, Cosmo Green, Ilias Alivanoglou.