24410 42363 26345   24410 71636

  • 1
  • 2

Αν θέλετε να υποστηρίξετε την ποδοσφαιρική ομάδα του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων (GFR F.C) τώρα είναι η ώρα να το κάνετε!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.

H ποδοσφαιρική ομάδα του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων, αποτελείται από αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες, μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς και τον τελευταίο καιρό επιχειρεί να εντάξει ακόμα και γηγενείς. Η ομάδα αυτή λειτουργεί ως ένα εργαλείο κοινωνικής ένταξης και συμπερίληψης για το νεοεισερχόμενο πληθυσμό, ενώ, παράλληλα, στοχεύει στο να σπάσει τον πάγο με την τοπική κοινωνία, αλληλεπιδρώντας μαζί της. Η ομάδα προέκυψε ως ανάγκη από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές κοινότητες πριν από τρία χρόνια και τα τελευταία 2,5 τρέχει χωρίς καμία χρηματοδότηση - κάθε χρονιά, είναι χαρακτηριστικό πως καταφέρνει να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα μέσα από δωρεές.

Για το λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα τρέχει στην πλατφόρμα του Give and Fund μία χρηματοδοτική καμπάνια υποστήριξης με τη βοήθεια της οποίας φιλοδοξείται να καλυφθούν έστω τα πιο άμεσα και πιεστικά λειτουργικά έξοδα. Λεπτομέρειες δείτε εδώ: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/GFR-FC?fbclid=IwAR14Nl1_Li-lMT_iOo0i0c0aexnmRSMM-oLKfhVMnwLS22yX8n9HUz_3S3M 

Αν η ομάδα δεν καταφέρει μέχρι και τον Ιανουάριο να καλύψει τα βασικά λειτουργικά της έξοδα, τότε θα πρέπει να οδηγηθεί σε παύση λειτουργίας.

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε την ομάδα ή να διαδώσετε αυτό το μήνυμα, είστε ευπρόσδεκτοι να το κάνετε!

Υποστηρίξτε την αποστολή και βοηθήστε ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε τη διαφορά για τους ανθρώπους που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

GFR F.C.

Επικοινωνία: 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

     

           

Αναπτυξιακή Καρδίτσας,
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

Μ. Αλεξάνδρου 34 (1ος και 2ος όροφος) 

+30 24410 42363 | anka@anka.gr

Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Social:          

 

 

 

            

 

Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και

Μειονεκτούντων Πολιτών Δήμου Καρδίτσας (ΚΥπΕΑ)

Δημοτική Αγορά (οδός Διάκου / κατ. Ι-5)

+30 24410-22800 | anka@anka.gr

Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Social:          

 

Copyright © 2005 - 2021 ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε.                                                                                                      

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την καλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του. Εάν διαφωνείτε με αυτό, επιλέξτε απόρριψη.