Τηλ. κέντρο: 24410 42363, 26345, Fax: 24410 71636

 
  • Agrochains

    Εφοδιαστικές αλυσίδες πράσινων υπολειμμάτων, για ενεργειακή αξιοποίηση
  • 1

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Της ΑΝΚΑ ΑΕ (Έργο AgroChains), στις δράσεις της Έκθεσης AGROTHESSALY

Στα πλαίσια της Έκθεσης AGROTHESSALY (Λάρισα, Μάριος 2019, ), το ΚΑΠΕ διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα Εσπερίδα (Παρασκευή, 01/03/2019, Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας – χώρος Συνεδριακών εκδηλώσεων) με τίτλο “Βιομηχανικές Καλλιέργειες για Παραγωγή Ενέργειας και Βιο-υλικών" όπου, εκτός των άλλων προβλήθηκε ο σκοπός και το περιεχόμενο του Έργου AgroChains.

Eκτός της εκπροσώπησης των υπόλοιπων εταίρων του έργου (ΚΑΠΕ, ΕΚΕΤΑ) στην εσπερίδα, πραγματοποιήθηκε και ειδική παρουσίαση – προβολή του έργου AgroChains», με συμμετοχή της εταιρείας (Μπέλλης Βασίλειος, Διευθυντής και μέλος της ομάδας έργου), με τίτλο : «Οι δράσεις της ΑΝ.ΚΑ ΑΕ στο πλαίσιο του έργου AgroChains»

 

Το αναλυτικό Πρόγραμμα της Εσπερίδας ΕΔΩ

Συμμετοχή στη 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, AGROTHESSALY 2019, Εσπερίδα: «Βιομηχανικές Καλλιέργειες για Παραγωγή Ενέργειας και Βιο-υλικών»

 

Φωτογραφίες από την εσπερίδα:

http://agrochains.gr/2019/03/01/2synantisi-2/

Ποιοί είμαστε

Βασικό στοιχείο της ταυτότητας της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. είναι η υλοποίηση προγραμμάτων και έργων. Αυτά αποτελούν τα διακριτά τμήματα της παρέμβασής της. Είναι δε, το αποτέλεσμα μιας σύνθετης διαδικασίας σχεδιασμού, τεκμηρίωσης και διεκδίκησης. Μέσω των προγραμμάτων και των έργων επιδιώκεται η ανάπτυξη τόσο των αγροτικών όσο και των αστικών περιοχών με την ανάδειξη και αξιοποίηση των κάθε μορφής πόρων (φυσικών, ανθρώπινων, πολιτιστικών), προτάσσοντας ως κινητήριο μοχλό την τοπική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα.

Πληροφορίες

Αναπτυξιακή Καρδίτσας,
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
Μ. Αλεξάνδρου 34
(1ος και 2ος όροφος)

+30 24410 42363
anka@anka.gr
Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Που βρισκόμαστε

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την καλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του. Εάν διαφωνείτε με αυτό, επιλέξτε απόρριψη.